KÜLDETÉSÜNK

Bárcsak mi nők jobban értenénk Isten Igéjét, és így fejlődne a Vele való kapcsolatunk! Ez a Szeresd Nagyon Istent vágya és célja, és ennek érdekében minőségi, ízlésesen megszerkesztett tanulmányi anyagokat bocsátunk világszerte minden nő rendelkezésére, több mint 35 nyelven.

DIÓHÉJBAN – NEMZETKÖZI SZOLGÁLAT

Világszerte nők milliárdjai nem olvashatják anyanyelvükön Isten Igéjét. Másoknak ugyan megvan erre a lehetőségük, azonban nincs hozzáférésük olyan bibliatanulmányokhoz, amelyek kimondottan nők számára íródtak.

A Szeresd Nagyon Istent bibliatanulmányai több mint 35 nyelven elérhetők. Misszionáriusok, szolgáló csoportok, helyi gyülekezetek és nők felé szolgálunk azzal, hogy minden eddiginél gyorsabb iramban lehetővé tesszük Isten Igéjének tanulmányozását, és ellátjuk őket ingyenesen letölthető anyagainkkal. Azáltal, hogy a Bibliát hozzájuk hasonlóan gondolkodó nőkkel együtt, a saját anyanyelvükön tanulmányozhatják, közösen töltekezhetnek be Isten Igéjével és növekedhetnek annak ismeretében.

Hisszük, hogy az Igét olvasó és gyakorlatba ültető nők által jobbá lesz a világ, ahogyan ők maguk is elfogadják Isten örökkévaló szeretetét. Bizonyosak vagyunk abban, hogy egyetlen, Isten Igéjével betöltekezett nő is elég ahhoz, hogy változást hozzon a családjába, a közösségébe, és a népe közé – lépésről lépésre, nőről nőre haladva.

LÁTÁSUNK

Eszközök szeretnénk lenni abban, hogy a VILÁGON MINDEN NŐ SAJÁT ANYANYELVÉN jusson hozzá Isten Igéjéhez.