Könyvrendelés

Kedves Biblia tanulmányozó Hölgyek!

Az elmúlt években számos kérdés merült fel az SZNI nyomtatványokkal kapcsolatban, ezért az alábbiakban szeretnénk némi betekintést adni Nektek a kulisszák mögé, hogy az esetleges félreértéseket elkerüljük.

Kérlek, ha naplót szeretnél rendelni, ezt mindenképpen olvasd végig és tartsd tiszteletben.

  1. A naplók NEM kerülnek KERESKEDELMI forgalomba. Ezeket a naplókat Amerikában és Európa több országában az Amazon-on árulják. Mivel Magyarországon ez csak magas postaköltséggel érhető el, ezért engedélyt kaptunk a tulajdonostól, hogy kiadjuk a letölthető naplók kibővített változatát is. A nyomtatott napló többet tartalmaz, vannak benne képek, recept és jegyzeteléshez oldalak.
  2. Elvisszük a nyomdába, és pontosan UGYANANNYIÉRT, amennyit postaköltséggel együtt fizettünk, elküldjük postán. A mindenkori árat a napló oldalszáma, a postaköltséget pedig a súlya határozza meg.
  3. Ez azt jelenti, hogy ezt valaki a saját idejében, a legjobb tudása és szándéka szerint, a legegyszerűbben és leggyorsabb módon igyekszik megtenni. És itt jön a Ti együttműködésetek, amire nagy szükségünk van:
  4. Amikor a soron következő tanulmányt meghirdetjük, először felmérjük, hogy hány naplóra lesz igény. Csak annyi naplót rendelünk, amennyit kértek és amennyit kifizettek (néhány darab biztonsági tartalékkal, mert előfordult már, hogy a postán elakadás volt), mert többségünknek nem venné jó néven a családja, hogy a családi kasszából tízezreket hitelezzen hónapokig.
  5. A megrendelésre adott időablak áll rendelkezésetekre, mert a nyomda is határidővel dolgozik. CSAK EZ IDŐ ALATT ezen az oldalon alább lesz egy gomb, amely kattintás után egy google űrlapra navigál majd. Ez a kérdőív gyűjti a rendeléseitek adatait, amelyet természetesen bizalmasan kezelünk. Nem adjuk át másnak, és nem is őrizgetjük. MINDEN tanulmánynál  fontos ezért, hogy IDŐBEN kitöltsétek az űrlapot. A kérdőív kitöltése után a rendszer elmondja Neked, hogy a kitöltés sikeres volt. Ebben biztos lehetsz, azonban sajnos ez nem egy automatizált webáruház, NE VÁRJ azonnal visszaigazoló levelet.
  6. Amikor a rendelési határidő lejár, a beérkezett emailcímekre egyben küldjük el a tájékoztatót a további részletekről (mikorra várható kb. a kézbesítés, hova kérjük az átutalást, stb.) Ez az a pillanat, amikor kérünk, hogy az átutalást indítsátok el. Ezt kérünk, a megadott határidőt vegyétek komolyan, mert a jövőben CSAK AZ ELŐRE KIFIZETETT NAPLÓKAT ADJUK POSTÁRA. Ki nem fizetett naplókat a jövőben nem áll módunkban elküldeni.
  7. A megrendelt és átutalt naplókat ezután EGYSZERRE postázzuk, amiről természetesen szintén emailt küldünk. Kérünk Benneteket, hogy amikor a postás becsenget, JELEZZETEK VISSZA, hogy tudjuk: a küldemény szerencsésen célba ért.

Mindezek a szigorúnak látszó szabályok a Ti érdeketekben születtek, azért, hogy a tanulmány kezdete előtt már forgathassátok. Amennyire a lehetőségek engedik, igyekszünk mindig tökéletesíteni a folyamatot. Ám, sajnos, ha egy ponton engedünk, azt látjuk, hogy az egy másik lépésnél visszaüt és a nyomtatás-kézbesítés máris csorbát szenved. Nem könyvesbolt vagyunk, hanem önkéntes munkát végző magánemberek, akik a saját szabadidejüket és energiájukat feláldozva, szívvel-lélekkel azon fáradoznak, hogy mindezzel segíthessenek. Jó, ha látjátok, hogy mindezt a családi és egyéb magánérdekkel összeegyeztetve végezzük. Senki nem kap érte fizetséget, vagy jutalékot, de örömmel tesszük. Reménységünk, hogy odaadó munkánk gyümölcse áldássá válik sokak életében. Köszönjük megtisztelő bizalmatokat, és hogy végig olvastátok a fentieket.

Ha mindezt elfogadjátok, akkor az alábbi gombra kattintva meg is kezdődhet a napló rendelése. (Ne feledjétek: a gomb csak addig él, amíg a rendelési határidő tart.)