Új tanulmány indul: Őrizd meg a reményt! – Istenben bízni amikor bizonytalan a jövő

Új Szeresd Nagyon Istent Bibliatanulmány indul!

Szeretettel hívunk, hogy tanulmányozz ismét a Szeresd Nagyon Istent online női bibliatanulmányozó szolgálattal!

Új tanulmányunk címe: Őrizd meg a reményt! – Istenben bízni amikor bizonytalan a jövő

Kezdés: 2023. szeptember 11. (hétfő)

Befejezés: 2023. október 22. (vasárnap)

Tanulmányi idő: 6 hét

„Érezted már úgy, hogy a megpróbáltatás idején leragadtál? Érezted már, hogy nincs segítséged, pedig a szíved darabokra tört, és a világ épp most omlik össze körülötted? A megpróbáltatások, a várakozás és a fájdalom ilyen időszakaiban van szükségünk igazi, tartós, állhatatos reménységre. Akárhol legyünk is, van remény a számunkra. Ez a reménység pedig az igazsághoz horgonyoz bennünket, és segít, hogy ne sodródjunk el, amikor a jövő bizonytalan, vagy amikor a körülményeink alapján fel kellene adnunk. Amikor Isten ígéreteiben reménykedünk, akkor bármivel is nézzünk szembe, életre, örömre és békességre lelhetünk. Ez a reménység azonban nem adja magát könnyen. Ahhoz, hogy ne veszítsük el, minden nap meg kell küzdenünk a hazugságokkal, a félelemmel és a kétségekkel. Elköteleződést és elszántságot igényel, hogy türelmesen várjunk Istenre, amikor a jövő ismeretlen számunkra. Kitartóan kell hinnünk Isten jóságában, amikor legszívesebben feladnánk. Az Őrizd meg a reményt! egy hathetes bibliatanulmány, amelynek célja egy reményteljes élet kialakítása. Miközben azt tanulmányozzuk, hogy a Szentírás mit mond a reményről és arról, hogyan élhetünk reményteljes életet, fel fogjuk fedezni Isten elképesztő ígéreteit és az Ő végtelen szeretetét, amely megerősít bennünket a megpróbáltatás idején.” (Idézet az Őrizd meg a reményt! című tanulmányi naplónkból.)

TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Facebook csoportok:

– Nagycsoport – Ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1625031031654327

– Közepes csoport (hagyományos) – Ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Margó
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/2258880817630030/?ref=share_group_link

– Közbenjáró feleségek csoportja – Ebbe a csoportba olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik a bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. Ebben a csoportban is heti 3 igevers tanulmányozására van lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Adrienn
Jelentkezés: https://m.facebook.com/groups/814618363493667/?ref=share

2. Élő közös bibliatanulmányozásra is lesz lehetőség a tanulmány ideje alatt, amelyről hamarosan tájékoztatunk titeket.

3. E-mail csoport:

A tanulmány anyagait minden résztvevő e-mailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.

Jelentkezés: [email protected]

4. Egyéni tanulmányozás:

Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.

– Weboldal — https://hungarian.lovegodgreatly.com/
– Facebook oldalunk – Facebook/szeresdnagyonistent
– Instagram – Instagram/szeresdnagyonistent – rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
Pinterest/szeresdnagyonistent – rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
YouVersion – az alkalmazáson belül ki lehet keresni a tanulmányt a neve alapján.

Tarts velünk a tanulmányozó napló, a digitális források, és az online áhítatok segítségével. A tanulmányhoz tartozó tartalmakat, például blogbejegyzéseket találhatsz továbbá a weboldalunkon és a Facebook-közösségeinkben.

Tanulmányozzuk együtt a reménységet, amit kaptunk, és ami biztos és rendíthetetlen horgonya a lelkünknek, történjen velünk bármi.

Szeretettel várunk!

A Szeresd Nagyon Istent csapata

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .