Új tanulmány indul: Közösségre teremtve 2023

Új Szeresd Nagyon Istent Bibliatanulmány indul!

Szeretettel hívunk, hogy tanulmányozz ismét a Szeresd Nagyon Istent online női bibliatanulmányozó szolgálattal!

Új tanulmányunk címe: Közösségre teremtve
Kezdés: 2023. június 19. (hétfő)
Befejezés: 2023. július 16. (vasárnap)
Tanulmányi idő: 4 hét

„Már a kezdetektől fogva, az Édenkertben láthatjuk, hogy Isten a Vele és a másokkal való közösségre teremtett minket. De közösségben élni nehéz lehet. Manapság sokan több időt töltünk a képernyő előtt, mint egy baráttal vagy egy családtaggal. Persze, lehet sok „ismerősünk” a közösségi médiában, de Isten a képernyőn túli kapcsolatokra teremtett minket. Nem csak általánosságban véve lettünk közösségre teremtve, hanem életünk különböző, sajátos területein is. Ebben a négyhetes tanulmányban arra fogunk összpontosítani, hogy Isten hogyan teremtett minket az Önmagával, a családunkkal és a barátainkkal, a helyi gyülekezetünkkel és a világgal való közösségre. Igen, lehet, hogy elszigeteltnek és magányosnak érezzük magunkat, de nem kell így élnünk. Ebben a tanulmányban megtanuljuk, hogy milyen a bibliai közösség és hogyan ápolhatjuk azt a saját életünkben. Van élet a magányon túl is.”

(Idézet a Közösségre teremtve című tanulmányi naplónkból.)

TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Facebook csoportok:

– Nagycsoport – Ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/523223909872170/

– Közepes csoport (hagyományos) – Ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Margó
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/619817620197532/

– Közbenjáró feleségek csoportja – Ebbe a csoportba olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik a bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. – Ebben a csoportban is heti 3 igevers tanulmányozására van lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Adrienn
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/963036541498343/

2. Élő közös Bibliatanulmányozás a tanulmány ideje alatt minden szombaton 19:00 – 20:30 óráig. A hétvégi alkalmakon felidézzük a héten tanultakat és megosztjuk egymással mindazt, amit megértettünk a heti igeszakaszokból.

Vezető: Margó
Link és jelszók a csatlakozáshoz: https://meet.google.com/svw-ewnz-hic

3. E-mail csoport:

A tanulmány anyagait minden résztvevő e-mailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.

Jelentkezés: [email protected]

4. WhatsApp csoport — heti 5 igevers. Előnye, hogy nincs szükség Facebook jelenlétre, telefonszámmal lehet kapcsolódni a zárt csoporthoz. A mobil alkalmazás letölthető a Play áruházból.

Jelentkezés: [email protected]

4. Egyéni tanulmányozás:

Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.

Love God Greatly/hungarian
  szeresdnagyonistent — szolgálatunk weboldalai

Facebook/szeresdnagyonistent — hivatalos Facebook oldalunk
Instagram/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
Pinterest/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
YouVersion – az alkalmazáson belül ki lehet keresni a tanulmányt a neve alapján.

Csatlakozz négyhetes bibliatanulmányunkhoz a naplót tanulmányozva, valamelyik online csoportban, vagy a blogon! Rendelkezésedre áll a szerdai és pénteki blogbejegyzés, a napi áhítatok gondosan előkészített üzenetei, valamint egy szerető szívű közösség, akik támogatnak az úton, miközben felfedezzük, mit jelent a biblikus közösség ápolása.

Szeretettel várunk!

A Szeresd Nagyon Istent csapata

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .