Szeresd Nagyon Istent a Világ Körül – felhívás

Drága Hölgyek!

Sokan és sok különböző helyről csatlakoztatok a Velünk az Isten! – Lukács c. tanulmányunkhoz, mely jól mutatja, hogy Isten milyen hatalmasan munkálkodik, hogy minél többekhez eljusson Igéje, megismerhessük Őt és személyes kapcsolatunk lehessen Vele.

Szeretnénk megosztani veletek egy kezdeményezést, melynek célja, hogy lássuk, hogy Isten milyen sok különböző helyen ér el minket jelenlegi tanulmányunkban.

Arra szeretnénk hívni, hogy készítsetek egy fényképet a lakóhelyetek egy részén, melyen a mostani tanulmányunk – Velünk az Isten! – Lukács – tanulmányozó naplója látható. Különösen örülünk, ha ti is rajta lesztek a képen, de ha ezt nem szeretnétek, akkor elég, ha a naplót fényképezitek le a lakóhelyetek egyik külső pontján akár könyv vagy nyomtatott formátumban. Ha elkészült a fénykép, kérjük, küldjétek el nekünk a lakóhelyetek feltüntetésével együtt a következő e-mail címre: [email protected]

Most is egy hasonló összeállítást szeretnénk készíteni és megosztani a tanulmányozó csoportokban és közösségi oldalainkon magunk és mások bátorítására és Isten dicsőítésére.

Te hol nyitod fel naponta a tanulmányozó naplód?

Szeretettel várjuk képed és lakóhelyed e-mailben.

A Szeresd Nagyon Istent csapata

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .