Új tanulmány indul: Örök szövetség

ÚJ SZERESD NAGYON ISTENT BIBLIATANULMÁNY INDUL!

Miközben a karácsonyra készítjük a szívünket, azt fogjuk tanulmányozni, hogy Jézus hányféle módon teljesítette be Isten összes szövetséggel kapcsolatos ígéretét. Miközben az Ő születését ünnepeljük, látni fogjuk, hogy Jézus hogyan tölti be az összes szükségletünket és hogyan hoz számunkra reménységet.

Új tanulmányunk címe: Örök szövetség
Kezdés: 2022. november 7. (hétfő)
Befejezés: 2022. december 17. (vasárnap)
Tanulmányi idő: 4 hét

„Isten már a kezdetektől szövetségeket kötött a népével; olyan szövetségeket, amelyek kifejezik az Ő személyiségét és az Ő tervét az egész világra nézve. Ígéreteket tett, bizonyította hűségét és azt, hogy méltó arra, hogy higgyünk és reménykedjünk benne.

Szövetséget kötött Noéval, majd megígérte neki és utódainak, hogy soha többé nem fogja elpusztítani a földet. Szövetséget kötött Ábrahámmal, és megígérte neki, hogy nagy nemzetté teszi, hogy rajta keresztül érkezik majd meg a Messiás.

Szövetséget kötött Izráellel, és megmutatta nekik, hogyan legyenek szentek, és elkülönítette őket választott népeként. Szövetséget kötött Dáviddal, és megígérte neki, hogy királysága örökké tart majd.

Krisztusban beteljesült Isten összes szövetsége. Jézus a válasz Isten összes ígéretére. Ő az Örök Szövetség, akire vártunk. Rajta keresztül van békességünk, reménységünk, biztonságunk, jövőnk, szentségünk, igazságosságunk, otthonunk. Ő a mi Örök Szövetségünk.”

(Idézet az Örök szövetség című tanulmányi naplónkból)

TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Facebook csoportok:

Ez alkalommal egy speciális csoportot is indítunk, melybe hasonló élethelyzetben lévő nőket várunk, hogy még hatékonyabban működhessen a tanulmány gyakorlatba ültetése, az imádkozás és a közösség építése. Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el a lehetőségeket, és azután válaszd azt, ami hozzád a legközelebb áll!

— Nagycsoport – Ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/920231882286252/

— Közepes csoport (hagyományos) – Ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Magdi.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1286902251876511/

—Közbenjáró feleségek csoportja – Ebbe a csoportba olyan feleségek jelentkezését várjuk, akik a Bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. – Ebben a csoportban is heti 3 igevers tanulmányozására van lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Adrienn.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1857909351206911/

2. E-mail csoport:

A tanulmány anyagait minden résztvevő emailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.
Jelentkezés: [email protected]

3. WhatsApp csoport — heti 5 igevers. Előnye, hogy nincs szükség Facebook jelenlétre, telefonszámmal lehet kapcsolódni a zárt csoporthoz. A mobil applikáció letölthető a Play áruházból.
Jelentkezés: https://chat.whatsapp.com/GWjuVvXT6zWGQO74mwgKv2

4. Egyéni tanulmányozás:

Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.

www.szeresdnagyonistent.hu — szolgálatunk weboldala
Facebook/szeresdnagyonistent — hivatalos Facebook oldalunk
Instagram/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
Pinterest/szeresdnagyonistent
YouVersion – az alkalmazáson belül ki lehet keresni a tanulmányt a neve alapján

Reméljük, hogy csatlakozol ehhez a négyhetes tanulmányhoz az online csoportokban, a blogunkon, vagy a YouVersion alkalmazáson keresztül. Az Örök szövetség c. tanulmányunk kiegészül napi áhítatokkal, elmélkedésekkel, és egy szerető közösséggel, amely megvidámít majd, miközben tanulmányozod Isten ígéreteinek mélységét.

Szeretettel várunk!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .