Isten ígéretei – 2022 – 1. hét / 5. nap

Veletek vagyok mindvégig

Olvasd el: Máté 28:28
IMÁK:
Máté 28:20

Jézus elküldte a tanítványait, hogy menjenek el és adják tovább a Jó Hírt, de biztosította őket, hogy az Ő jelenléte, ereje és védelme velük lesz és gondoskodóan biztosít mindent, amire szükségük lesz az úton. Krisztus az Emmánuel, ami azt jelenti „velünk az Isten”. Magabiztosan haladhattak előre, tudva, hogy bármilyen megpróbáltatással néznének szembe, a feltámadott Krisztus Szelleme velük lesz és megerősíti őket küldetésük során.

Mi is arra vagyunk elhívva, hogy menjünk és tegyünk tanúbizonyságot Krisztusról ebben a kaotikus világban. Megváltónk minden pillanatban velünk van. Nem kell attól tartanunk, hogy mit mondanak mások, mert Istennel közösen vagyunk küldetésben. Feladatunk, hogy megtanítsunk másokat is Jézus követésére.

Jézus, köszönöm, hogy legyőzted a bűnt és a halált, hogy megments engem. Segíts, hogy bátran megosszam másokkal a történetedet ezen a héten. Ámen.

/YouVersion/

Fordította: dr. Ferenczi Andrea

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .