Új tanulmány indul: Az ima fontossága

Következő tanulmányunk központi témája az IMA. Ennek a fontossága nem hiszem, hogy megkérdőjeleződne bennünk, de hisszük, hogy még sok tanulnivalónk van ezen a területen! Tapasztaltuk szolgálatunkon belül is az elmúlt időszakban, hogy a közös imának milyen hatalmas ereje van! Részünk volt betegség utáni gyors felépülésben, imameghallgatásokban is!

A tanulmány bevezetőjében ezt olvashatjuk: „Azért fontos az imádság, mert a tekintetünket Jézusra összpontosítja, erőt ad, közelebb visz Istenhez, vigaszt nyújt, békességet ad és felizzítja a szeretetünket Isten iránt. Az imádkozás menedék a bánat és a fájdalom idején, a gyógyulás helye a megtörteknek és megbántottaknak. Itt az idő, hogy törekedjünk a tiszta látásra és a bölcsességre; eljött a dicsőítés és imádás ideje.

Remélem, hogy következő néhány hétben az imádság fontosságának tanulmányozása során Isten rányitja a szemünket arra a csodára és erőre, amit az Ő kegyelmének csodálatos trónjához járulva átélhetünk.”

Arra hívunk, hogy kötelezd el magad és tarts velünk a következő hat hétben! Tanuljunk együtt az imáról és gyakoroljuk együtt az imádkozást!

Tanulmányunk címe: Az ima fontossága

Időpontja: 2022. május 30. – július 10. (6 hét)


A közös tanulmányozás lehetőségei megújultak!
Indítunk két olyan új csoportot is, melyekkel hasonló élethelyzetben lévő nőket szeretnénk megszólítani, hogy ezzel is elősegítsük a tanulmány gyakorlatba ültetésének hatékonyságát, az imádkozást és a közösség építését.

Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el a lehetőségeket, és azután válaszd azt, ami hozzád a legközelebb áll!

TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Facebook csoportok:

– Nagycsoport: ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/743299200003544/

– Közepes csoport (hagyományos): ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Magdi.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/800498274671051/

ÚJ!! Közbenjáró feleségek csoportja: ebbe a csoportba olyan feleségek jelentkezését várjuk, akik a Bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. Heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Adrienn.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/336387521927577/

ÚJ!! Közbenjáró édesanyák csoportja: ebbe a csoportba elsősorban iskolás gyermeket nevelő édesanyákat várunk. Ebben a csoportban is heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Mária
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/3228672417412214/

2. E-mail csoport:

A tanulmány anyagait minden résztvevő emailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.

Jelentkezés: [email protected]

3. WhatsApp csoport: heti 1 igevers tanulmányozása, az IMÁK-módszer lépésein haladva egy héten át. Előnye, hogy nincs szükség Facebook jelenlétre, telefonszámmal lehet kapcsolódni a zárt csoporthoz. A mobil applikáció letölthető a Play áruházból.

Jelentkezés: https://chat.whatsapp.com/CbhCgvrKCsQJAlqcBexVRm

4. Egyéni tanulmányozás:

Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.

www.szeresdnagyonistent.hu – szolgálatunk weboldala

Facebook/szeresdnagyonistent – hivatalos Facebook oldalunk

Instagram/szeresdnagyonistent – rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak

Pinterest/szeresdnagyonistent

YouVersion – az alkalmazáson belül ki lehet keresni a tanulmányt a neve alapján

Csatlakozz hozzánk ebben a hathetes tanulmányban és „Az ima fontossága” tanulmányhoz kapcsolódó tartalmak, blogbejegyzések, napi áhítatok mellett egy szerető közösséget találhatsz, ahol igyekszünk bátorítani téged, miközben együtt tanulmányozunk és engedjük, hogy az Ige átformálja szívünket és gondolatainkat.

Szeretettel várunk!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .