Új tanulmány indul: IMÁK Bibliatanulmányozó módszer

Drága Hölgyek!

Szeretettel hívunk a Szeresd Nagyon Istent online női bibliatanulmányozó szolgálat egyhetes tanulmányába, mely alatt az IMÁK Bibliatanulmányozási módszert sajátítjuk el!

Új tanulmányunk címe: Az IMÁK Bibliatanulmányozó módszer
Kezdés: 2022. január 10. (hétfő)
Befejezés: 2022. január 16. (vasárnap)
Tanulmányi idő: 1 hét

Bibliatanulmányozásunk során az IMÁK-módszert használjuk, amely segít mélyebbre ásni és többet kapni annál, mint amit a felületes olvasás nyújthat. Lehetővé teszi, hogy ne csupán hallgatói, de cselekvői is legyünk annak, amit olvasunk (Jakab 1:22).

Minden tanulmányozó naplónk tartalmaz egy rövid leírást az IMÁK-módszerről, amely segíti bibliatanulmányozásunkat. Úgy gondoljuk, hogy az év eleje kiváló alkalom arra, hogy még jobban megismerjük, és igazán elsajátítsuk az IMÁK-módszert annak érdekében, hogy bibliatanulmányozásunkból a lehető legtöbbet hozhassunk ki. Tanulmányunk során egy igeverset fogunk venni, amelyet az IMÁK-módszer segítségével minden nap más szempontból vizsgálunk meg.

TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Facebook csoport:

Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/605604784029595

2. E-mail csoport – A tanulmány anyagait minden résztvevő emailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek. Jelentkezés: [email protected]

3. WhatsApp csoport – heti 5 igevers. Előnye, hogy nincs szükség Facebook jelenlétre. Telefonszámmal lehet kapcsolódni a zárt csoportokhoz. Az applikáció letölthető a Play áruházból. Jelentkezés: [email protected]

Csatlakozz ehhez az egyhetes tanulmányhoz, és indítsuk ezt az évet Istennel való kapcsolatunk elmélyítésével!

Szeretettel várunk!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .