FORDÍTÓKAT és LEKTOROKAT KERESÜNK!

A Szeresd Nagyon Istent online bibliatanulmányozó szolgálat csapata szeretettel vár új önkéntes fordítókat és lektorokat.

1. Fordítás: tanulmányi anyagok, blogbejegyzések és napi áhítatok angolról magyarra fordítása. Elvárás: legalább erős középfokú angol nyelvtudás, a magyar helyesírás szabályainak ismerete. Előny (de nem feltétel): bármilyen szövegalkotási vagy fordítási tapasztalat, angol nyelvvel kapcsolatos végzettség (pl: angoltanári vagy fordítói végzettség)

2. Lektorálás: angolról magyarra fordított tanulmányi anyagaink helyességének ellenőrzése, magyar helyesírás és fogalmazási stílus javítása, egyéb bejegyzések ellenőrzése és javítása. Elvárás: magyar helyesírás szabályainak ismerete, jó fogalmazás és legalább erős középfokú angol nyelvtudás.

Ha szeretnél fordítóként vagy lektorként velünk szolgálni és hozzájárulni ahhoz, hogy Isten Igéjét minél több hölgyhöz eljuttassuk, írj nekünk az [email protected] e-mail-címre.

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .