Könyvrendelés – A barátságról

Drága Hölgyek!

Online letölthető anyagaink mellett tanulmányaink könyvbe fűzve is megjelennek.

A könyv az online naplónál bővebb tartalmú, stílusos, és egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy a tanulmányozásunk alatt kapott gondolatainkat és jegyzeteinket időtálló formátumban megőrizzük.  Igazán hasznos és örömteli részese lehet napi csendességünknek. A könyv kis méretű (A5), táskánkban is elfér, így bárhová magunkkal vihetjük. Sőt ajándéknak is kiváló.

Új tanulmányunk – A barátságról – könyve megrendelhető az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScku5RY70I6f4QqjL6QQDv94MGlIpDaizhKxU6-W_ydqmfSnw/viewform?usp=sf_link

A könyv ára 2000 Ft + 400 Ft postaköltség sima levélküldemény esetén Magyarország területén belül. A könyvek személyes átvételére a koronavírus miatti korlátozások ideje alatt nincs lehetőség. További információk a könyvrendelés linkjén találhatók.

Rendelés határideje: 2021. június 30. (szerda)

A közös tanulmányozás 2021. július 12. (hétfőn) kezdődik majd az online csoportokban. Erről hamarosan tájékoztatunk benneteket.

Szeretettel várjuk megrendeléseiteket!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .