Könyvrendelés – Szégyentől szabadon

Drága Hölgyek!

Online letölthető anyagaink mellett tanulmányaink könyvbe fűzve is megjelennek. A könyv az online naplónál bővebb tartalmú, stílusos, és egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy a tanulmányozásunk alatt kapott gondolatainkat és jegyzeteinket időtálló formátumban megőrizzük. Igazán hasznos és örömteli részese lehet napi csendességünknek. A könyv kis méretű (A5), táskánkban is elfér, így bárhová magunkkal vihetjük, sőt ajándéknak is kiváló.

Új tanulmányunk – Szégyentől szabadon – könyve megrendelhető az alábbi linken: https://www.bookdepository.com/Sz%C3%A9gyent-337-l-szabadon-Love-God-Greatly/9781034049968?ref=grid-view&qid=1608241404205&sr=1-33

A könyv ára 3159 Ft, postaköltség ingyenes. Tanulmányi könyveink mostantól már kizárólag a Book Depository oldaláról rendelhetőek.
A Book Depository egy nemzetközi cég, mely a világ több, mint 130 országába szállít könyveket szállítási díj és minimum rendelés nélkül. Az országok listája megtekinthető a weboldalon: https://www.bookdepository.com/

Rendeld meg a könyvet még ma, hogy biztosan megérkezzen időben!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .