Reménnyel telve / Mini sorozat – Szent életet akarok

Amit tudok: Isten jó még akkor is, amikor az élet nehéz.

Ha meg kellene írnom az elmúlt pár hét történetét, akkor azt mondanám, hogy az életem a komédia, a dráma és a szívfájdalom sajátos egyvelegét alkotja. Azonban még a zűrzavar közepette is tudom, hogy Isten velem van, segít, és ez elég. Az elmúlt pár hétben megtanultam, hogyan érezzek együtt azokkal, akiknek a jövője az életkörülményeik miatt bizonytalanná válik. Megtanultam, hogyan imádkozzak teljes szívvel és aztán hogyan mozduljak abba az irányba, amerre Isten vezet. Megtanultam még mélyebben bízni, elengedni dolgokat és nem megadni magam a félelemnek. Nem tudom, hogy mi vár rám és a szeretteimre ezen a földön, de tudom, hogy mi a sorsunk. Tudom, hogy a Mennyország valóságos és Isten szeretet. Az, hogy mostanában erre a két igazságra koncentrálok rengeteget segített abban, hogy ne adjam meg magam a félelemnek, és hogy megerősödjek a hitemben. Jézusnak köszönhetően tudom, hogy meg vagyok váltva.

Az elkövetkező néhány hét rendkívül nehéz lesz a családom számára, főként a férjem számára, aki orvos a sürgősségin, így imában hordozzuk mindazokat, akik a járvány frontvonalában harcolnak. Tudjuk, hogy Isten velünk van. Tudom, hogy szeret minket. Az 5 Mózes 31:6-ban azt ígéri, hogy soha nem hagy el bennünket. Arra hív minket, hogy legyünk erősek és bátrak, bármivel is nézünk szembe.

Nem könnyű, hanem szent életet akarok. Ha az összetört szívem, a fájdalom és a nehézségek méginkább az Ő képmására formálnak, hát legyen. Többet akarok Jézusból és kevesebbet ebből a világból.

Az elmúlt pár hét nem csupán nehéz volt, hanem jó is. Láttam, ahogy Isten rendkívüli módon munkálkodik az életemben. Kevesebb figyelemelterelésben, tevékenységben és nyüzsgésben volt ugyan részem, de többet sétáltam a parkban a lányaimmal, több ráérős percet tölthettem a szüleimmel és több jelentőségteljes beszélgetésben volt részem a barátaimmal.

Alig várom, hogy a koronavírus-járványnak vége legyen, de nem akarom, hogy ugyanabba a kerékvágásba térjen vissza az életünk, mint amilyen azelőtt volt. Hiszen megengedtem a rohanásnak, hogy annyi mindentől fosszon meg az elmúlt évek során! Tudom, hogy a napjaim meg vannak számlálva, és bölcsen akarom eltölteni őket. A járvány segített meglátnom, hogy mi az igazán fontos az életben, és ezért hálás vagyok.

Angela Perritt,
A Szeresd Nagyon Istent mozgalom alapítója és igazgatója – Texas, Amerikai Egyesült Államok

Forrás: https://lovegodgreatly.com/i-want-a-holy-life/
Fordította: Szabó Anna
Kép: Vasadi Dubován Judith

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .