A szavak hatalma – 2. hét / 5. nap

És Isten mit mond?

Olvasd el: Zsoltárok 36:7-10, Zsoltárok 139:14, Ézsaiás 43:4, Jeremiás 29:11, Lukács 12:6-7, Róma 8:16

IMÁK: Ézsaiás 43:4

Gyertek, fejezzük be a hetet néhány csodálatos gondolattal, amit Isten mond rólad! Amikor elolvasod a mai Igeverseket, rájössz (ha még nem tetted volna), hogy nagyon értékes vagy Atyád szemében. Drága. Szeret és megbecsül. Csodálatosan alkotott meg. Értékes vagy.

Isten rászánta az időt, és mindannyiunkat különlegesnek alkotott meg, egyedi tehetségeket adott nekünk és egyéni terveket készített az életünkre nézve. Látod már, hogy mennyire értékes vagy Istennek? Örökkévaló szeretettel szeret téged!

Bármikor, ha úgy érzed, hogy értéktelen vagy, mikor azt gondolod, hogy nem érsz fel az elvárásokhoz, vagy amikor azt mondod magadnak, hogy más emberek jobbak nálad, térj vissza ezekhez az Igékhez és olvasd elejétől végéig, újra és újra, hogy mit gondol rólad Isten, és milyen csodálatos szavakat mond neked.

Ó, Atyám, szeretlek. Ámulattal szemlélem, mennyire szeretsz engem. Segíts emlékeznem rá, hogy nagyon becses vagyok a Te szemedben. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: dr. Ferenczi Andrea

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .