A szavak hatalma – 1. hét / 1. nap

Isten Szavának hatalma

Olvasd el: 1. Mózes 1:1-3, Máté 24:35, 1 Péter 1:24-25

IMÁK: Máté 24:35

A szavak nagyon fontosak. Kimondott szavaink, és amiket mögé gondolunk, számítanak. Ebben a 4 hetes tanulmányban gondosan megvizsgáljuk, hogy mit is mondunk, és ennek a  legjobb módja az, ha a világon a legfontosabb szavakkal kezdjük: Isten Szavával. Az Ő Szavának ereje hozta létre ezt a világot, amiben élünk. Szavának örökkévalósága miatt bízhatunk minden ígéretben, amit a Bibliában kaptunk.

„Az ég és a föld elmúlik, de amit én mondok, az soha nem múlik el: mindig érvényes marad.”– Máté 24:35

Minden elmúlik. Mi – emberek – is meghalunk. Földi vagyonunk megszűnik. Isten szava azonban örökké tart, mert Ő is örökké létezik. Amikor Isten szól, az valósággá válik (Zsolt 39:9). Melyek azok a dolgok, amiket Isten Neked mondott? Milyen ígéreteket tett személyesen neked? Az Ő szava soha nem múlik el; Ő mindig igaz marad.

Mennyei Atyám, dicsőítlek Téged! Szeretném úgy elkezdeni ezt a tanulmányt, hogy Neked adok minden dicsőséget. Segíts, hogy megtanuljam az igazságot azokról a szavakról, amiket mondani fogsz nekem a következő hetekben. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Pfaff Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..