Válaszd a bátorságot! – 5. hét / 4. nap

Bátran imádkozz

Olvasd el: 1 János 5:14; Efézus: 6:18; Máté 21:22, Lukács 18:1

IMÁK: 1 János 5:14

Egy régebbi házban élünk, amibe az építéskor újnak számító házi telefonrendszert telepítettek. Nagyon kényelmes lenne a konyhából beszélgetni valakivel, aki az emeleti fürdőszobában van, ha a rendszer 100%-osan működne. Amikor megnyomom a gombot, hogy beszéljek, sosem tudom, hogy a másik végén lévő személy hallani fog-e engem, vagy csak zajokat hall.

Szerencsére tudjuk, hogy Istennel nem így van. Tudjuk az Igéből, hogy amikor imádkozunk, Isten hall bennünket. A Biblia azt mondja, hogy biztosak lehetünk abban, hogy imáinkat hallja. Pontosabban, azt mondja, hogy “bizonyosak vagyunk benne”, és ezzel a kifejezéssel tanít úgy imádkozni, hogy szívünkben biztosan tudjuk, hogy hallja. Bizonyossággal imádkozni nem opció, hanem hit. Bátran imádkozhatunk, teljes szívvel bízva abban, hogy Ő hall bennünket.

Uram, köszönöm az ígéretet, hogy amikor bármit kérek, Te meghallgatsz engem. Te vagy El Sharma, az Isten, aki hall engem, és én dicsőítlek Téged! Atyám, köszönöm a bizonyosságot, amivel bátran imádkozhatok a Te nevedben. Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Bíró Ibolya

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .