Válaszd a bátorságot! – 4. hét / 5. nap

Bátran menj előre hitben

Olvasd el: Zsidókhoz 11:1; 2 Korinthus 4:18; Márk 9:14-24

IMÁK: Márk 9:24

Ebben a versben, éppen mielőtt az apa segítségért kiáltott volna, Jézus azt mondta neki: „Minden lehetséges annak, aki hisz”. Ami érvényes volt arra a férfira azon a napon, érvényes ránk ma is, éppen most: Minden lehetséges annak, aki hisz. Mikor Jézushoz kiáltunk segítségért, a segélykiáltásunkban várakozás, remény és hit kell, hogy legyen. Ő válaszolni fog nekünk. Akár gyógyulásért, útmutatásért, védelemért, bölcsességért, nyugalomért, hiányunkért, vagy bármiért könyörgünk, ezt hittel kell tennünk. Vagy ha nem is, akkor a kiáltásunk olyan kellene legyen mint ezé a férfié – alázatosan könyörögjünk segítségért, hogy legyőzze a hitetlenségünket. Azért, barátom, mert Jézus azt ígéri, hogy minden lehetséges akkor, ha valaki hisz. Tehát bátran hihetünk. Bátran léphetünk előre a hitben.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy mindig meghallod a kiáltásomat. Istenem, segíts legyőzni a hitetlenségemet. Adj hitet, hogy jobban bízzak Benned, és bátran higgyek Benned. Ámen.

/YouVersion/

Fordította: dr.Ferenczi Andrea

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .