Válaszd a bátorságot! – 4. hét / 1. nap

Légy bátor a veszteségek között

Olvasd el: Zsoltárok 147:3; Zsoltárok 55:22; Jelenések 21:4

IMÁK: Jelenések 21:4

Krisztus követőjeként egyik legnagyobb örömünket a Menny ígérete jelenti. Az, hogy hihetünk az Isten jelenlétében megélt örök életben, más szemszögbe helyezi az ebben az életben elszenvedett veszteségeinket. A veszteség nehéz, de előretekinthetünk a Mennyországra, és az ígéretre, hogy a Mennyben nem lesz halál, sem gyász, sem sírás, sem fájdalom. Ebben az életben megtapasztaljuk a veszteséget és a gyászt, de keresztyénekként tudjuk, hogy ez nem a vég. A történetünk folytatódik. Megkaptuk a Mennyország reménységét. Azzal a tudattal gyászolunk, hogy Krisztus mindent újjá fog teremteni. Az örökkévalóság ígérete bátorrá tesz minket a veszteségek közepette is.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megígérted nekünk a Mennyet. Add, hogy Igéd alapján mindig reménységgel tekintsek előre. Köszönöm Uram a bátorságot, mellyel elviselhetem a veszteséget és a szomorúságot, miközben a Veled töltendő örökkévalóságon tartom a tekintetemet. Ámen.

/YouVersion/

Fordította: dr. Ferenczi Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..