Válaszd a bátorságot! – 3. hét / 1. nap

Bátran nézz szembe az üldöztetéssel 

Olvasd el: Máté 5:10, 44; Róma 8:35-39; Zsoltárok 27:1

IMÁK: Róma 8:35-37

Szánj egy percet arra, hogy igazán elgondolkozz ezen az ígéreten: semmi sem választhat el Krisztus szeretetétől. Semmi. Sem ma, sem holnap, sohasem. Ha üldöznek téged, akkor is szeret Krisztus. Ő akkor is jelen van, megtart téged és győzelemhez vezet. Szeret téged.

Biztos, hogy szembe kell néznünk ezekkel a dolgokkal: elnyomás, szenvedés, nyomor, nehézségek, üldözés, éhínség, ruhátlanság, életveszély. De bátran állhatunk az élet ezen megpróbáltatásai elé, belekapaszkodva az ígéretbe, hogy Krisztuson keresztül, aki szeret minket, miénk a teljes győzelem. Nem kell félelemben élnünk tovább, mert semmi sem választhat el Krisztus szeretetétől.

Drága Atyám, megvigasztal az ígéret, miszerint semmi sem választhat el engem a Te szeretetedtől. Jézus, köszönöm, hogy ha ilyen dolgokat élek is át, Te akkor is velem vagy és szeretsz engem. Köszönöm Uram, hogy bátorrá teszel, amikor üldöztetéssel kell szembenéznem. Győztes vagyok a Te szent nevedben, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Szabó Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..