Válaszd a bátorságot! – 1. hét / 5. nap

Bátran nézz szembe félelmeiddel

Olvasd el: János 14:27, Zsoltárok 118:6, Ézsaiás 41:10

IMÁK: Ézsaiás 41:10

A félelem és a csüggedés kéz a kézben járnak. Segítik egymás munkáját, rávesznek minket arra, hogy elfelejtsük, Isten velünk van, és meggyőznek róla, hogy gyengék és elhagyottak vagyunk. De Isten lánya, nem kell a félelem és a csüggedés áldozatának lenned, mert van valamid, ami ezeknél sokkal hatalmasabb: Igazság. Az igazság pedig az, hogy Isten veled van. Azt ígérte, hogy Ő a te Istened. Amikor gyenge vagy, Ő a te erőd. Amikor segítségre van szükséged, Ő ott van. Isten kezében győztes vagy, nem pedig áldozat. Tehát bátran szembeszállhatunk a félelmeinkkel, mert maga Isten harcol az oldalunkon. Szilárdan megállhatunk a hitben, és bátrak lehetünk Krisztusban akkor is, amikor a félelem és a csüggedés utunkat állják. A félelem elmenekül a hűség láttán, a csüggedés pedig semmivé foszlik, amint megvalljuk, hogy Isten velünk van. Fordulj meg, és nézz szembe a félelmeiddel, testvérem. Isten veled van és a kezében tart téged.

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy segítesz nekem bátran szembeszállni a félelmeimmel. Köszönöm, hogy velem vagy, megerősítesz, és segítesz. Tarts engem a Te hatalmas, győzelmes kezedben! Jézus nevében kérlek. Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Szabó Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .