Isten Ígéretei – 4. hét / 4. nap

Isten közel van a megtört szívűekhez

Olvasd el: Zsoltárok 34:18
IMÁK: Zsoltárok 34:18

Amikor az élet összetöri a szívünket, ragaszkodhatunk ehhez az ígérethez: Isten a megtört szívek gyógyítója. Gyógyítással és segítséggel odalép azokhoz, akik fájdalomban vannak. Az élet kemény ütései nem tudnak teljesen lerombolni, mert Isten mindig közbelép, hogy megmentsen téged.

Lelkünk ellensége azt akarja, higgyük el, hogy Isten érzéketlen és könyörtelen amikor szenvedünk – de el kell utasítanunk ezeket a gondolatokat. Sose feledd, hogy Jézus a Fájdalmak Férfia, aki azért jött, hogy megmentsen minket a bűn nehéz súlyától és a bánattól. Isten mindig közeledik a megsebzettekhez és segíti a gyógyulásukat. Gyógyulásunk akkor kezdődik, amikor Hozzá fordulunk és kérjük, hogy kegyelmét árassza sebeinkre. Mélyen megsebeztek? Tedd le fájdalmad a kereszt lábához. Krisztus bekötözi megtörtségedet.

 

Uram, légy közel. Szükségem van Rád, hogy meggyógyítsd a szívemet. Minden darabkát Neked adok, mert csak Te tudsz szépséget kihozni összetörtségemből. Ámen.

/YouVersion/ 

Fordította: Bíró Ibolya

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .