Hazugság helyett igazság – 6. hét / 4. nap

Imádkozz tisztánlátásért!

Olvasd el!: Zsoltárok 25:5; Zsoltárok 119:6

IMÁK: Zsoltárok 25:5

A különbségtétel igazság és hazugság között néha úgy tűnhet, mint a ködben történő vezetés. Az úton nehéz eligazodni, mikor az ösvény nehezen látható. Mennyei Atyánk azt akarja tőlünk, hogy Tőle kérjünk világosságot. A 25. zsoltárban, amikor Dávid királyt elárasztották ellenségei, könyörgött Istenhez vezetésért. Dávid könyörgése kifejezi az ő teljes bizalmát Isten képességében, hogy megmutatja neki a megfelelő utat. Isten jelleme az Ő megbízhatóságának alapja.

Ha keressük az Urat, meg fogjuk Őt találni. Nem fogja engedni, hogy a sötétben járjunk. Nekünk csupán türelmesnek kell lennünk és várnunk kell az Ő vezetésére.

Az élet mely területén küszködsz, hogy meglásd az igazságot? Tölts időt azzal, hogy kéred Istentől a tisztánlátást. Ő hűségesen meg fogja mutatni neked az utat.

 

Mennyei Atyám, köszönöm a Te hűségedet. Még ha az út bizonytalannak is látszik, bízni fogok Benned. Könyörgök, adj nekem bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni az igazságot a hamisságtól. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Herceg Nóra

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .