Hazugság helyett igazság – 4. hét / 4. nap

Nem lehet teljes bizalmam abban, aminek elvégzésére Isten elhívott

Olvasd el!: 2 Korinthus 3:4-5

IMÁK: 2 Korinthus 3:4-5

Volt már olyan, hogy tudtad, mit akar cselekedni Isten az életedben, de attól féltél, hogy alkalmatlan vagy véghezvinni azt? Nem vagy egyedül ebben a félelemben. A hazugságot, mely szerint nem ismerjük, vagy nem tudjuk elvégezni azt, amire Isten elhívott bennünket, nagyon sokan elhisszük. De vessük össze ezt a hazugságot az Írással.

A 2 Korinthus 3:4-5 azt mondja, hogy Krisztus által bizodalmunk lehet Isten előtt. Isten mindennel ellát bennünket, amire terve végrehajtásához szükségünk van. Ez a magabiztosság nem saját eredményeinkből ered, minden alkalmasságunk Krisztus által van.

Szánj egy percet arra, hogy elgondolkodsz azon, aminek végrehajtására érzed, hogy Isten indít és amitől a múltban féltél. Tudva, hogy Isten megad mindent, amire a feladat elvégzéséhez szükséged van, milyen lépést kell tenned engedelmességben?

Mennyei Atyám, köszönöm a Te Szavadban rejlő igazságot. Azért imádkozom, hogy a gyengeség és kétség idején Hozzád tudjak fordulni. Köszönöm, hogy Krisztus által megerősítesz, és lehetővé teszel számomra dolgokat. Segíts, hogy Rád tudjak hagyatkozni mindenben. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: Virág Eszter

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .