Hazugság helyett igazság – 3. hét / 2. nap

Nem tudsz megváltozni

Olvasd el!: Zsidók 13:20-21; Filippi 4:13

IMÁK: Zsidók 13:20-21

Időnként azt tapasztaljuk, hogy egy sérelem, egy szokás vagy egy gátlás annyira úrrá lesz rajtunk, hogy nem tudunk belőle szabadulni. Kezdünk hinni a hazugságnak, hogy nem tudunk megváltozni. Mindig áldozatok leszünk. Örökké harcolni fogunk ezzel a függőséggel. De Isten szava erőteljesen megcáfolja ezeket a hazugságokat.

Krisztusban új teremtések lettünk. Ő a mi hatalmas pásztorunk. Mint pásztor segít minket abba az irányba haladni, amerre szeretné, hogy menjünk. Benne megvan az erőnk, hogy bármilyen akadályt legyőzzünk, mely a Vele való járásunk útjába kerül.

Az életedben melyik sérelemről, szokásról vagy gátlásról gondolod, hogy nem tudod megváltoztatni? Gondolkodj el ma egy kicsit azon, hogy Krisztus segítségével hogyan tudod legyőzni azt, amivel küszködsz?

Mennyei Atyám, köszönöm a Te Szavad igazságát. Köszönöm, hogy jöhetek hozzád küzdelmeimmel. Segíts mindig emlékezni Igazságaidra, mikor kételkedek abban, hogy meg tudok változni. Köszönöm, Krisztus erejét az életemben. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

 Fordította: dr. Ferenczi Andrea

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .