Új tanulmány indul: Hazugság helyett igazság

Sziasztok!

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy a Szeresd Nagyon Istent Online Női Bibliatanulmányozó Szolgálat hamarosan új tanulmányt indít!

Nyári tanulmányunk címe:

Hazugság helyett igazság

Kezdés: 2018. Június 25.
Befejezés: 2018. Augusztus 5.
Tanulmányi idő: 6 hét

 

Egy kis izelítő nyári tanulmányunk témájából:

„Van, hogy te is a hazugságot hiszed el Isten Igazsága helyett? Előfordul, hogy a múlt bukásai és kihagyott lehetőségei megrabolnak attól, hogy élvezd az életet, amit Isten ma ad neked? Az Éden-kert óta küszködünk az igazság és hamisság kérdésével. Ebben a tanulmányban az a célunk, hogy Isten Igéjének segítségével leleplezzük azt a sok általános hazugságot, amiben hiszünk, és minden egyes hazugság ellen megtanuljunk harcolni Isten Igazságával.
Miért? Mert tudjuk, hogy Isten Igéje igaz, és csak abban találhatjuk meg a szabadságot, amire lelkünk annyira vágyik. Hat héten át, minden nap egy-egy hazugságról húzzuk le a leplet és győzzük le Isten igazságával. Az Ószövetségtől az Újszövetségen át, harminc olyan hazugságot célzunk meg, amit sok nő elhisz:

Nem vagy elég.
Nem tudsz megváltozni.
Nem szeret senki.
A bukásaid határoznak meg.
Isten nem fog megbocsátani, ha…

Van döntési lehetőséged, barátom! Dönthetsz úgy, hogy nem hallgatsz tovább ezekre a hazugságokra, hanem Isten igazságával cseréled fel őket – ebben szeretnénk neked segíteni.”

Új tanulmányunk csoportos és egyéni módon is végezhető.

A csoportos tanulmányozáshoz válaszd ki az alábbiak közül a számodra leginkább megfelelőt és az adott csoport alatti linkre kattintva jelentkezhetsz.

• Nagycsoport – minimum 25 fő; heti 5 igevers tanulmányozása.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/658444341161674/
• Közepes csoport 2. – maximum 25 fő és heti 3 igevers tanulmányozása.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/843133655887399/

• “CSAK IMÁK és más semmi” csoport – minimum 20 fő, heti 5 igeverses csoport, ahol CSAK a napi Bibliaversek kerülnek posztolásra, az egyéb szokásos posztok NEM (blog, dicsőítés, kihívás, memoriter, közösségi nap). Itt egyedül a napi igevers IMÁK módszerrel való tanulmányozására fogunk koncentrálni. Ha ide szeretnél jelentkezni, itt teheted meg: https://www.facebook.com/groups/463339500785351/

 

Egyéni tanulmányozás:

• Weboldalunkról
(https://www.szeresdnagyonistent.hu/) letöltheted a tanulmányi naplót és az olvasási tervet, s napi bejegyzéseinket követheted weboldalunk blogján.
• A tanulmány kezdete után ezen a weboldalon és a hozzá tartozó applikáció segítségével mobilkészülélekeden is követheted rövid napi áhítatainkat: https://www.bible.com/hu/reading-plans

Tanulmányozó naplónkat 1900 ft-os áron megrendelheted vagy Budapesten személyesen átveheted.

Az SZNI csapata nevében szeretettel várunk mindannyiótokat és reméljük, hogy minél többen velünk tartotok új tanulmányunkban is!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .