Isten TÉGED választott!

Isten téged választott…

Engedd, hogy ez az igazság beszivárogjon a szíved mélyébe.

Nem tudom, hogy az elmúlt hét mit tartogatott neked. Talán már megint nem kaptad meg az előléptetést. Talán kézhez kaptad a válási papírokat, ami teljes meglepetésként ért. Talán nézegeted a képeket arról, hogy a barátaid hogyan buliznak együtt egy csajos estén vagy társasjátékoznak vagy kávézóba mennek, de a te meghívód valahogy elkeveredett.

Úgy érzed lenéznek, felesleges, elhanyagolt vagy.

Hibásan úgy gondolod, hogy az, amit mások gondolnak rólad Isten gondolatainak tükröződései.

De nem is lehetnél messzebb az igazságtól.

Nézd meg a 2Thesszalonika 2:13-t! Téged, kedvesem, nemcsak, hogy szeret az Isten, hanem ki is választott.

Attól függetlenül, hogy mások hogy tekintenek rád, Isten az idők kezdetén kiválasztott téged. (Efézus 1:4)

Már a Föld megalkotása előtt Isten ismert téged, szeretett téged, kiválasztott téged.

Még ha senki más nem veszi észre az értékeidet, Isten látja őket.

Nem csupán mélységesen szeret, de el is hívott téged (2Thesszalonika 2:14). Az életednek van egy hatalmas célja… nagyobb annál, amit a korlátolt látásoddal ebben a pillanatban látsz.

Te csak a hibáidat, a fogyatkozásaidat látod és az okokat, amiért mindig lenéznek, elhanyagolnak, azt, hogy miért vagy felesleges. De, amikor Isten rád tekint, akkor valami teljesen mást lát. Az Ő gyönyörű lányát látja és örömét leli abban, hogy figyeli, hogyan növekedsz egyre inkább az Ő kedve szerint azáltal, hogy a Szentlélek munkálkodik az életedben, megszentelve téged nap mint nap.

Tudod, az emberek véleménye úgy változik, ahogy a Föld forog… állandóan, de az Istené sosem.

Isten az idők kezdete óta szeret téged és kiválasztott, ezért állj meg szilárdan ebben az igazságban. Függetlenül attól, hogy mások hogyan kezelnek téged, vesd a tekintetedet Isten igazságára és arra, hogy Ő mit mond rólad, ne pedig arra, hogy a körülötted lévők mit mondanak. Vesd rá a tekintetedet! Ne tekintgess se jobbra, se balra, csak felfelé!

Nem az mutatja meg az értékedet, hogy mások hogyan látnak, kezelnek vagy szeretnek téged, hanem csak Jézus szeretete, hogy ő azt választotta, hogy helyetted keresztre jut.

Érted, kedvesem, megérte meghalni.

Tehát attól függetlenül, hogy mások mit gondolnak, állj szilárdan a hitben és tudd, hogy mélyen szeretnek és tudatosan kiválasztottak.

Beszélgessünk:
Hogyan változtatja meg az, hogy tudod, szeretnek és kiválasztottak, azt, ahogyan látod magadat?

Szeresd Nagyon Istent,

Angela

 

Fordította: Virág Eszter

Forrás: https://lovegodgreatly.com/god-chose-you/

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .