1. és 2. Thesszalonika – 4. hét / 4. nap

Olvasd el!: 2 Thesszalonika 1:9-10

IMÁK: 2 Thesszalonika 1:10

A megváltozott élet tanúsítja, hogy az Evangélium igaz. Pál példája bizonyítja, hogy Jézus milyen hatékonyan tudja megváltoztatni az ember örökkévaló sorsát. Az, hogy hozzájutunk-e az örökségünkhöz, azon múlik, hogy hogyan válaszolunk a Jó Hírre. Krisztus győzedelmes visszatértének napja dicsőséges lesz azok számára, akik hitüket Krisztusba vetették bűneik bocsánatáért. Azonban azok, akik a bűnt dicsőítették és elutasították Krisztust, végtelen büntetést kapnak a Pokolban, teljesen elválasztva Istentől.

Bizonyságtételed megosztása megváltoztathatja egy elveszett lélek örökkévaló sorsát. Ezen a héten kivel tudnád megosztani a történetedet? Kérd Istent, hogy adjon bátorságot ahhoz, hogy kinyisd a szád, hogy életet és békét szólhass egy szerettednek, aki jelenleg az örök pusztulás útján jár.

 

Uram, Istenem, köszönöm neked a keresztet és azt, hogy megváltozott az életem. Segíts engem megosztani a bizonyságomat ezen a héten valakivel, akinek szüksége van a szabadításodra. Ámen. 

 /YouVersion/

 Fordította: Virág Eszter

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .