Félelem és aggodalom – 6. hét / 5. nap

Bízz Istenben és ne félj!

Amint a félelemről és aggodalomról szóló tanulmányunk végéhez érkezünk, lehet, hogy nem kaptunk minden kérdésre választ, hogy néha miért tapasztalunk meg félelemteljes vagy aggodalmas időszakokat életünk során. De azt tudjuk, hogy egy olyan Istent szolgálunk, aki mindennél jobban szeret minket. Már akkor terve volt az életünkkel, mikor még meg sem születtünk.

A mi felelősségünk, hogy bízzunk Benne, akkor is mikor nem értjük a körülményeinket. El kell ismerjük Őt Mindenható Istenünknek, aki hatalmas mindenek felett. Mikor Benne bízunk, a hitünk megújít minket. Reményt ad és új perspektívát.

Milyen új perspektívát tapasztaltál meg az elmúlt hat hétben? Istennel való kapcsolatod mely része növekedett? Amikor nehéz idők jönnek, bízzál Isten személyiségében, ne a te értelmedre támaszkodjál, járj a hitben továbbra is.

Mennyei Atyám, köszönöm a Te bölcsességedet és a Te kegyelmedet. Köszönöm, hogy vezeted lépteimet a nehéz időkben is. Köszönöm a Te örömödet, melyet csak Te adhatsz meg. Segíts, hogy továbbra is hitben járjak, miközben egyre jobban bízom Benned. Köszönöm a Te Fiadat, akiben békességre lelek. Jézus nevében, Ámen.

/YouVersion/

Fordította: dr. Ferenczi Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..