Félelem és aggodalom – Új tanulmányunk indul!

A Szeresd Nagyon Istent Online Női Bibliatanulmányozó Szolgálat szeretettel vár minden keresztény hölgyet hamarosan induló új tanulmányába!

Cím: Félelem és Aggodalom
Kezdés: 2018. Március 5.
Befejezés: 2018. Április 15.
Tanulmányi idő: 6 hét

Egy kis ízelítő tanulmányunk témájából:
Van, hogy az élet néha elviselhetetlennek tűnik? Küszködsz olykor álmatlan éjszakákkal? Van, hogy a „mi lesz, ha” gondolatok beférkőznek az elmédbe és ellopják békédet? Szeretnél megszabadulni a félelemtől és a szorongástól, ami elborítja az életed és nem engedi, hogy reményteljes jövőről álmodj? Ebben a hat hetes tanulmányban beleássuk magunkat Isten Igéjébe az Ószövetségtől az Újszövetségig, és felfedezzük mit mond Isten a félelemről és az aggódásról. Megtanuljuk majd, hogyan győzhetjük le Isten Igéjének erejével.

A Félelem és Aggodalom tanulmányunk csoportos és egyéni módon is végezhető.

Csoportos tanulmányozás: válaszd ki az alábbi csoportok közül a számodra leginkább megfelelőt és az adott csoport alatti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

Beteltek a csoportok! Köszönjük a megértéseteket!

Egyéni tanulmányozás:
• Weboldalunkról
(https://www.szeresdnagyonistent.hu ) hamarosan letöltheted a tanulmányi naplót és az olvasási tervet, és napi bejegyzéseinket követheted weboldalunk blogján.
• A tanulmány kezdete után ezen a weboldalon és a hozzá tartozó applikáció segítségével mobileszközökön is követheted rövid napi áhítatainkat: https://www.bible.com/hu/reading-plans

Szeretettel várunk mindannyiótokat és reméljük, hogy minél többen velünk tartotok új tanulmányunkban is!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .