Jakab – 4. hét / 4. nap

Jakab arra bátorítja a Krisztusban hívőket, hogy minden körülmények között imádkozzanak: leírja az ima erejét, amely képes gyógyítani, bátorítani és felemelni a hívőt. Az őszinte ima során a hívő szavai, tettei, és motivációi teljes mértékben egységet alkotnak, és tökéletesen alá vannak vetve Istennek.

Mennyire fontos az életedben az imádság? Mire hív Isten, hogy kiért és kivel imádkozz? Jézus az öröm ígéretével kecsegtet minket, bármit is kérünk az Ő nevében. Mi az, amiért imádkozol miközben Istent szolgálod és Jézusért élsz?

 

Mennyei Atyám, micsoda elképesztő és csodálatos kiváltság az, hogy bátran jöhetünk a Te kegyelmi trónusodhoz! Uram, kérlek, segíts az imát kitartóan fontossá tenni az életemben. Kérlek, növeld az étvágyam és a szomjam, hogy egy még közelebbi kapcsolatra vágyjak Veled! Emlékeztess, hogy az ima legyen az első reakcióm akár jó, akár rossz dolgok történnek velem. Jézus nevében kérlek, Ámen.

(YouVersion)

Fordította: Szabó Anna

 

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .