Mindenért adjatok hálát – 2. hét / 5. nap

 

Hálaadás mindenben

Pál apostol arra ösztönöz bennünket, Krisztus követőit, hogy örömmel és hálaadással éljük mindennapjainkat, mert Isten a mi oldalunkon áll. Szívünk forrjon össze Istennel, hogy folyamatosan kapcsolatban legyünk vele imádságban.

Az életben nem tudunk mindennek örülni – néha NAGYON nehéz az élet. De boldogok lehetünk, mert Isten velünk van a nehéz időkben és ő mindenható, bármit meg tud tenni. Isten szuverén módon uralkodik életünk minden egyes körülménye felett. Ő mindent jóvá tesz, végül minden nehézségen felülkerekedünk, és megláthatjuk őt szemtől szemben.

Atyám, köszönöm, hogy örömmel töltöd meg a szívünket. Annyira csodálatos, hogy közvetlenül hozzád szólhatunk. Te ott vagy velünk a sötét napokon – átsegítesz rajtuk, megmutatva, hogy mindent a mi javunkra és a te dicsőségedre munkálsz. Köszönöm a Menny reménységét. Add, hogy hálás szívvel kitartóan rád tekintsünk. Ámen

(YouVersion)

Fordította: dr. Ferenczi Andrea

 

 

 

 

 

 

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .