Mindenért adjatok hálát – 1. hét / 4. nap

Hálaadás és nagylelkűség

 

Isten azért áld meg minket, hogy áldássá lehessünk mások számára. Azzal, hogy másoknak adunk, egy módja annak, hogy kifejezzük az Isten iránt érzett hálánkat. Amikor mások látják, hogy betöltjük a szükségeiket, akkor Istenre mutathatunk, és arra bátoríthatjuk őket, hogy ők is hálásak legyenek.

Ha szükséget látunk, akkor meg kellene próbálnunk betölteni azt. Ez az evangélium lényege. Úgy szerette Isten a világot, hogy odaadta nekünk Krisztust. A te életed hogyan mutatja be Isten szeretetét és nagylelkűségét azoknak, akikre hatással lehetsz? A kedvességnek még az apró, véletlenszerű tettei is meg tudják lágyítani az Isten szeretetével szemben kemény szíveket, és örökkévaló változást hozhatnak valaki életébe.

Uram, köszönöm Neked a Te bővölködő áldásaidat. Segíts, hogy ne féljünk és ne legyünk fösvények amikor adunk, hanem inkább nagylelkűen osztozzunk másokkal – bátor szívvel, amely telve van kegyelemmel és hálaadással! Ámen.

(YouVersion)

Fordította: Szabó Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .