Mindenért adjatok hálát – 1. hét / 2. nap

Emlékezni és hálásnak maradni

Hajlamosak vagyunk felejteni. A holnap miatt aggódunk, és közben elfelejtjük, hogy Isten mindig bőségesen gondoskodott rólunk. Ismeri a szükségeinket és hallja a kiáltásunkat. Azok, akik Benne bíznak semmi jót nem fognak nélkülözni.

Ha éppen a pusztaságon mész keresztül, tudd, hogy nem vagy egyedül. Isten megy előtted. Át fog segíteni ezen az időszakon. Utazásod minden egyes lépését Ő egyengette, és továbbra is mutatja majd az utat neked. Ő a Gondoskodó és a Védelmező.

Tekints ma vissza, és emlékezz, hogy milyen messzire jutottál már az Úrral! Köszönd meg, hogy nem ugyanaz az ember vagy, aki egykor voltál. Dicsőítsd Őt azért, mert felfedte előtted az Ő jóságát és kegyelmét miközben hívő szíveddel előrefelé haladtál. Határozd el, hogy megmaradsz a hitnek ezen a kalandos útján Istennel!

Istenem, köszönöm, hogy hűségesen vezetsz minket, és erőt adsz nekünk az élethez! Annyira meg vagyunk áldva, hogy Társunk vagy a mindennapokban! Segíts, hogy életünk minden egyes napján követhessünk Téged! Ámen.

(YouVersion)

Fordította: Szabó Anna

 

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .