Mindenért adjatok hálát – 1. hét / 1. nap

Adj hálát!

Isten jelleme hűséges és szerető felénk. Az Ő Igéje életet és gyógyulást lehel az életünkbe. Mérhetetlenül meg vagyunk áldva azért, mert ismerjük Istent és Ő meghitt módon bevonódik az életünkbe. Az irántunk való kegyelme végtelen. Ha arra koncentrálunk, hogy kicsoda Isten, az segít minket abban, hogy a szívünk hálával teljen meg.

Ha úgy érzed, hogy az élet terhei lenyomnak, akkor ma lassíts le egy kicsit, és gondolj mindazokra az időkre, amikor Isten megmutatta az erejét az életedben. Készíts listát azokról a gyönyörűségekről, amelyekkel Isten azóta ajándékozott meg, hogy a szívedet Neki adtad. Ő megszabadított bennünket a bűntől és a haláltól, és ez a tény már önmagában elegendő a hálaadáshoz a mai napon. Isten helyreállító munkája még nem teljes az életünkben. Csodálatos dolgok várnak ránk!

Istenem, köszönjük, hogy annyira áldozatkészen és hűségesen szeretsz bennünket. Köszönjük, hogy megszabadítottál minket, és meggyógyítasz a Te Igéd erejével. Olyan életet akarunk, amely azt mondja „Köszönöm” – gondolatban, szóban és tettben. Ámen

(YouVersion)

Fordította: Szabó Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .