Hálaadó tanulmány kezdődik

Filippi tanulmányunk végéhez értünk, s egy hét pihenő után kezdődik a hálaadó tanulmányunk, mely egyúttal az idei év utolsó SZNI tanulmánya is.

Egy rövid tanulmány segítségével tanítani fogjuk a szívünket a hálára, ami a legjobb gyógyír a panaszkodás ellen. Lehetőségünk lesz úgy készülni együtt a karácsonyra, hogy megszámláljuk az áldásainkat, végiggondoljuk az évünket és hálát adunk a Mindenhatónak jóságáért és szeretetéért.

Az Efézus 5:20 emlékeztet „Urunk, Jézus Krisztus nevében adjatok hálát mindig, mindenért Istennek, az Atyának!” MINDENÉRT, Uram? Tényleg azt akarja Isten, hogy hálásak legyünk az olyan kapcsolatokért, amik fájdalmat, szenvedést okoznak, és adjunk hálát az üres bankszámlánkért, vagy a beteg testünkért?

MINDENÉRT???
A következő két hetes Szeresd Nagyon Istent tanulmányban, meg fogod tanulni, hogy mit tanít Isten Igéje a hálás élet táplálásáról és hogy miként kezdhetjük el tudatosan alkalmazni ezeket a felemelő igazságokat mindennapi életünkben. Meghívunk, töltsd ki velünk együtt ezt a naplót, ahogy beleássuk magunkat Isten Igéjébe, elolvassuk és feljegyezzük azt, amit Isten a szívünkhöz szól az út során.
Csak képzeld el, mi történne, ha úgy döntenénk, hogy MINDENT a hála szemüvegén keresztül fogunk nézni mostantól…

Hálaadó tanulmány:
Cím: „Mindenért adjatok hálát”
Kezdés: 2017. December 4.
Befejezés: 2017. December 17.
Tanulmányi idő: 2 hét

Ahogy korábban jeleztük, erre a tanulmányra külön jelentkezést nem hirdetünk meg, hanem mindenki, aki részt vesz a Filippi tanulmányban, az automatikusan bent fog maradni a Hálaadó tanulmányra is.

Hamarosan feltöltöm a tanulmányi naplót és az olvasási tervet is.

Jó pihenést nektek, s szeretettel várunk vissza mindenkit!

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .