Hamarosan kezdünk az új tanulmánnyal!

Szeretettel hívunk, hogy VÁLASZD AZ ÖRÖMÖT velünk, a Szeresd Nagyon Istent Online Női Bibliatanulmányozó Szolgálat tagjaival, és csatlakozz valamelyik Filippi levelet tanulmányozó csoportunkhoz!

Az idei év utolsó két SZNI tanulmánya között csak egy hét pihenőt fogunk tartani, ezért a két tanulmányt együtt hirdetjük meg.

Következő tanulmányunk:
Cím: „Filippi – Válaszd az örömöt”
Kezdés: 2017. Október 30.
Befejezés: 2017. November 26.
Tanulmányi idő: 4 hét

Hálaadó tanulmány:
Cím: „Mindenért hálát adjatok”
Kezdés: 2017. December 4.
Befejezés: 2017. December 17.
Tanulmányi idő: 2 hét

A két tanulmányra összevont jelentkezés lesz és a “Mindenért hálát adjatok” tanulmányunkra külön jelentkezést nem hirdetünk meg. Ez azt jelenti, hogy aki jelentkezik a Filippi tanulmányba, az automatikusan bent fog maradni a Hálaadó tanulmányra is.

Miről lesz szó?
Az ÖRÖM a Filippi levél egyik visszatérő témája, ami azért csodálatos, mert Pál egy börtönből írta. Hogyan lehet mély örömünk, túláradó fájdalom és szenvedés közepette? Pál nemcsak nagyszerű példát mutat ebben nekünk, hanem a válaszra is felhívja figyelmünket. A Filippi levél 104 versből áll, és közvetlen vagy közvetetten, 51-szer említi Jézust. Ez jól mutatja, hogy mi a könyv leghangsúlyosabb témája. A végére megértjük, mit akart Pál tanítani nekünk: az örömnél még nagyobb Jézus – az örömünk Szerzője.

A Hálaadás ünnepe tradicionálisan november negyedik csütörtökére esik Amerikában. Milyen jó lenne ezt az ünnepet átvenni tőlük! Egy rövid tanulmány segítségével tanítani fogjuk a szívünket a hálára, ami a legjobb gyógyír a panaszkodás ellen. Lehetőségünk lesz úgy készülni együtt a karácsonyra, hogy megszámláljuk az áldásainkat, végiggondoljuk az évünket és hálát adunk a Mindenhatónak jóságáért és szeretetéért.

Hogyan csatlakozhatsz?
Csoportos tanulmányozás: tanulmányunkban 5 Facebook csoport közül lehet választani. Válaszd ki az alábbi csoportok közül a számodra leginkább megfelelőt és az adott csoport alatti linkre kattintva tudsz jelentkezni.

• Nagycsoport 1 – minimum 25 fő; heti 5 igevers tanulmányozása.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1951516428420497/

• Nagycsoport 2 – EGYEDÜLÁLLÓKNAK (bármilyen okból!), heti 5 igevers tanulmányozása
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/545093639163171/

• Közepes csoport 2 – maximum 20 fő és heti 3 igevers tanulmányozása
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1494173830630042/

• Kiscsoport – maximum 20 fő és heti 2 igevers tanulmányozása.
Jelentkezés: https://www.facebook.com/groups/1964939210415812/

Egyénileg szeretnél tanulmányozni? Velünk arra is lehetőség van. Weboldalunkról –https://www.szeresdnagyonistent.hu/bibliatanulmany/
letöltheted a tanulmányi naplót és az olvasási tervet, s napi bejegyzéseinket követheted blogunkon: https://www.szeresdnagyonistent.hu/blog/

A tanulmány kezdete után ezen a weboldalon és a hozzá tartozó applikáció segítségével is követheted rövid napi áhítatainkat: https://www.bible.com/

Ha egyéni tanulmányozásodhoz szeretnél mentori segítséget kapni, kérlek, jelezd nekünk ezt az igényed a [email protected] email címen!

Hívjátok bátran minden keresztény hölgyet!

Szeretettel várunk!

Viola és csapata

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .