1. és 2. Timóteus – 6. hét / 4. nap

Soha nem szabadna elfelednünk, hogy amikor Krisztusért élsz, több különböző csatában fogod magadat találni. A sátán ellened támad, hogy elbátortalanítson, diszkvalifikáljon és, hogy ne fuss tovább a versenyen Istenért. De ne állj meg. Értsd meg, hogy amíg itt vagyunk, a tűzvonalban vagyunk, fegyverezd fel magad Isten Igéjével, merészen imádkozz Istenhez, hogy szereljen fel a harcra és szorítson magához. Ó, barátom, az idő, amit itt töltünk csak egy pillanat az örökkévalósághoz viszonyítva, amit VELE TÖLTÜNK. Szegezd a tekinteted a hit versenyére, amit Isten beléd helyezett. Figyelj Rá és ne a körülötted lévőkre. Fusd meg a versenyt az Ő dicsőségéért, harcold meg a harcod az Ő dicsőségéért. Talán mind úgy érkezünk meg az életünk végéig, hogy azt mondhatjuk, „ Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.”

Drága Jézus!

Segíts mindig arra emlékezni, hogy ez a világ nem az otthonom. Segíts Rád támaszkodni, amikor csatákban találom magam…Segíts megharcolni a jó harcot és emlékezni, hogy soha nem vagyok egyedül bennük. Segíts megfutni a harcot, amit belém helyeztél. Segíts rád koncentrálni és ne a körülöttem lévő világra. Helyezd azokat az életembe, hogy bátorítsanak és hogy a Te kezed és lábad legyek, amikor megsebesítenek és elbátortalanodok. És segíts, hogy ez legyek másoknak is. Ámen.  (YouVersion)

 

Fordította: Gönczy Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .