1. és 2. Timóteus – 4. hét / 4. nap

Az igazi élet nem található meg azokban a dolgokban, amiket a világ kínál. Az elmúló kincsek, amik után vágyakozunk nem fényes kövek vagy fémek. Az igazi kincs Krisztus Maga, és a mi felelősségünk kell, hogy legyen, hogy egy nagyobb célért éljünk, mint az évek száma, amivel meg vagyunk áldva, hogy itt éljünk a földön. Válasszuk azt, hogy nagylelkűen élünk a örökkévalóra fókuszálva. Válasszuk azt, hogy bölcsen olyan munkába fektetjük az időnket, ami egy napon a Mennyben fog termést hozni. Válasszuk azt, hogy olyan életet élünk, amelyben befektetünk másokba; életet, amely magokat szór a következő generációba. Oh, mi mindannyian kincseket szeretnénk raktározni. Legyünk biztosak abban, hogy a mi kincseink örökre szólnak.

Drága, Jézus!

Segíts emlékezni arra, ami igazán számít az életben. Segíts erre emlékezni, hogy amikor dolgozok, amit teszek, Érted tegyem.  Emlékeztess, hogy legyek nagylelkű a pénzemmel, az időmmel, és a szeretetemmel, mert Te mindig nagylelkű vagy velem. Ámen.  (YouVersion)

Fordította: Gönczy Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .