1. és 2. Timóteus – 2. hét / 4. nap

“Mint nők, akik az Ő nevét viseljük, az, hogy hogyan viselkedünk számít a családunk és a gyülekezetünk miatt is. A mi Isten iránti szeretetünk miatt úgy kéne élnünk, hogy rámutatunk az Ő személyére. A szavainknak szeretni és bátorítania kéne azokat, akik hallják. Az elménknek az örökre kellene fókuszálnia, ahelyett, hogy a világira koncentrálna, ahogy a munkánkra gondolunk. Az Úr felé kellene dolgoznunk, felismerve, hogy azt választottuk, hogy olyan életet élünk, ami a mi Urunkra mutat.

Drága Jézus,

köszönjük, hogy olyan csodálatos felelősséget adtál nekünk, hogy a Te szeretetedet mutassuk meg a körülöttünk lévőknek. Segíts a Te dicsőségedre élni, az örökkévalóságot szem előtt tartva. Kérlek, áldd meg a kezünk munkáját és adj nekünk erőt és bölcsességet, amire szükségünk van, hogy feltöltekezzünk a Te szándékaiddal, akaratoddal az életünkre vonatkozóan. Segíts, hogy bátrak, másokat szeretők, és erősek legyünk, hogy mindennap érted éljünk. Ámen.”  (YouVersion)

Fordította: Gönczy Anna

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .