6. hét / 2. nap – Teljesen odaszánva

Isten gondot visel

Jézus megpróbálta Fülöp hitét az 5000 ember megvendégelésekor.  Annak ellenére, hogy szemtanúja volt Jézus természetfeletti jeleinek, csodáinak, gyógyításainak, Fülöp mégis úgy hitte, hogy ez a probléma túl nagy Jézus számára. E csoda során viszont Fülöp megtanulta, hogy Jézus elégséges minden szükségletre – bármilyen lehetetlenek a körülmények.

Milyen korlátokat helyeztél a világmindenség Istenére? A mi Istenünk végtelenül hatalmas. Az Ő létezése minden időt és teret meghalad. Végtelenül tökéletes az Ő jóságában, szeretetében, ismeretében, bölcsességében és szentségében. Mérhetetlen és örökkévaló az Ő lénye, nincs kezdete, sem vége. Egyáltalán semmi sem lehetetlen az Ő számára.

Mennyei Atyám, Te az én lehetetlen helyzeteim Istene vagy. Uram, kérlek hasd át életemnek azon területeit, ahol elvesztettem a reményt és elvesztettem a hitet. Uram, kérlek bizonyítsd be a Te rendkívüli hatalmadat és hűségedet életem elrontott részein, hogy Te megdicsőülhess azok által. Jézus nevében. Ámen.” (YouVersion)

 

Fordította: Vasadi Dubován Judit

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .