3. hét / 2. nap – Teljesen odaszánva

Taddeus (Júdás)              

Az egyik kevésbé ismert tanítvány, Júdás (akit Taddeusként is említ a Szentírás), az utolsó vacsorán arról kérdezte Jézust, hogy milyen módon fogja Ő kijelenteni magát. Jézus azt felelte, hogy a tanítványok a kijelentést a szeretet, engedelmesség, az Atyával és Fiúval való egység által, és a Szent Szellem érkezése által fogják megkapni. Júdás Jézusnál kereste a válaszokat. Ma a hívőknek abban a kiváltságban van részük, hogy a Szent Szellem vezeti őket, és Isten Igéje által, amely rávilágít Istenre, eljutnak minden igazságra.

Honnan és kitől keresel kijelentést az életedre, a jövődre és körülményeidre vonatkozóan? Isten Igéje és a Szent Szellem igazi perspektívát nyújt az élet kérdéseiről és betölti legmélyebb szükségeinket.

Mennyei Atyám, Köszönöm Neked, hogy a Szent Szellem aki bennünk él, vezet és a Te igazságodra tanít minket. Köszönöm, hogy a Te Igéd elérhető számunkra, olvashatjuk és tanulmányozhatjuk azt. Uram, kérlek, hogy fejleszd a lelki látásomat és világnézetemet, hogy az én értelmezésem a Tiedhez igazodjon. Jézus nevében kérlek, Ámen.  (YouVersion)

Fordította: Vasadi Dubován Judith

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .