2. hét / 2. nap – Teljesen odaszánva

A két forrófejű

János és Jakab, akiket az ingatag természetük miatt menndörgés fiainak is neveztek, felajánlják, hogy elpusztítanak egy falut, amely nem fogadta be Jézust. Jézus rendreutasította őket. Később, amíg Jézussal jártak, Ő megváltoztatta és arra tanította őket, hogy öltsék magukra az Ő szeretetét, könyörületességét és kegyelmét.

Milyen módon formálja Isten a jellemedet, hogy az egyre inkább a Jézuséhoz hasonló legyen? Azok, akik időt töltenek Istennel imában és az Ő Igéjének olvasása által, egyre inkább Hozzá hasonlóvá válnak, és abban a kiváltságban részesülnek, hogy az Ő jellemét tükrözhetik mások felé.

Mennyei Atyám, köszönöm Neked, hogy napról napra egyre inkább Hozzád hasonlóvá formálsz. Uram, növeld bennem a vágyat arra, hogy több időt töltsek a Te jelenlétedben imádkozva és tanulmányozva a Te Igédet. Segíts, hogy a Te jellemedet tükrözzem mindenki felé akivel kapcsolatba lépek. Jézus nevében kérlek, Ámen.  (YouVersion)

 

Fordította: Vasadi Dubován Judith

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .