Új tanulmány: “Teljesen odaszánva – Kövesd Krisztust, mindegy mibe kerül!”

 

Kedves barátunk!

Örömmel osztjuk meg veled, hogy új Szeresd Nagyon Istent tanulmány  indul 2017. július 10-én!

Nyári tanulmányunk címe:

„Teljesen Odaszánva – Kövesd Krisztust, mindegy mibe kerül”

6 hetes tanulmányunkban a 12 tanítvány életét vizsgáljuk meg közelebbről. Jézus tanítványai többek voltak, mint pusztán követők. Őket arra hívta Jézus, hogy hagyjanak hátra mindent – családot, barátokat, munkát, otthont, kényelmet – és legyenek a diákjai. Jézus tanítványai figyeltek rá, hittek benne, követték a példáját, még akkor is, amikor Jézus jóhírének hirdetése az életükbe került. Jézus elhívott 12 egyszerű embert és teljesen megváltoztatta az életüket.

Jelentkezés online csoportunkba: https://www.facebook.com/groups/764779223693101/

Egyénileg szeretnél tanulmányozni? Velünk arra is lehetőség van. Weboldalunkról (https://www.szeresdnagyonistent.hu/bibliatanulmany/ ) hamarosan letöltheted a tanulmányi naplót és az olvasási tervet, s napi bejegyzéseinket követheted blogunkon (https://www.szeresdnagyonistent.hu/blog/ ).

Ha egyénileg tanulmányoznál, de szeretnél mentori segítséget kapni, kérlek jelezd nekünk ezt a szándékod az [email protected] email címen.

Csatlakozz hozzánk és ássunk mélyre együtt Isten csodálatos Igéjében. Szeretettel várunk téged és minden kedves keresztény hölgyet!🌷

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .