6. hét / 4. nap – Megtörve és megváltva

„A hívők ma egy ellenséges világgal fognak szembesülni, üldöztetéstől fognak szenvedni és meg fogják tapasztalni az árulást és szívfájdalmat. Ugyanakkor mi Jézusra nézünk, Aki a mi példánk. Amikor mi kimerültté és csüggedtté válunk, emlékezzünk arra, hogy Ő is megtapasztalta a kimerültséget és a csüggedést, de az Isten követéséhez tartozó hatalmas jutalomra fókuszált.

 

Te most milyen helyzetekben tapasztalod a kimerültséget és a csüggedést?  Isten a Szent Lelkét adja a hívőknek, aki ellátja őket iránymutatással, gondoskodással és erővel, azért, hogy emlékeztessen minket arra, hogy Ő velünk van és arra bátorítson minket, hogy tartsunk ki.

 

Mennyei Atyám, köszönöm Neked, hogy Te megerősítesz, hogy szembe tudjak nézni és ki tudjak tartani, amikor fájdalmat érzek, vagy összetörik a  szívem, miközben Téged szolgállak. Frissíts fel és újíts meg engem, mikor kimerültté válok. Munkálj ki bennem állhatatosságot és kitartást, ami szükséges ahhoz, hogy megfussam azt a versenyt, amit Te elkészítettél nekem. Jézus Nevében, Ámen.”  (YouVersion)

 

Fordította: Megáll Nikolett

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .