5. hét / 2. nap – Megtörve és megváltva

“Mindnyájan, akik hiszünk Jézus Krisztusban, mint személyes Megváltónkban, szabadok vagyunk a bűn büntetése alól és a bűn hatalmától életünk felett. Bár ezen a földön soha nem fogjuk elérni a tökéletességet, és továbbra is küzdeni fogunk a bűnnel, meg vagyunk győződve arról, hogy Jézus keresztáldozata által megigazultunk és bűnbocsánatot nyertünk.

 

Milyen múltbeli tévedéseket és bűnöket ítélsz el magadban? Hívőkként bátran mehetünk Isten kegyelmi trónja elé, keresve az Ő Atyai szerető és megbocsájtó szívét. Mivel Krisztusban új teremtmények vagyunk, fontos, hogy ne akadjunk le a múltbeli dolgainknál, hanem haladjunk előre az úton, amelyet Isten elénk helyezett.

 

Mennyei Atyám, köszönöm Neked, hogy vállaltad a legnagyobb áldozatot értem. Segíts, hogy megnyugodjak a megváltásomban, és járjak bizonyossággal abban. Segíts úgy látnom magam, ahogyan Te látsz engem. Segíts Krisztus tökéletes igazságában járnom. Segíts olyan jóindulatúan megbocsájtanom másoknak, ahogyan Te megbocsájtottál nekem. Jézus nevében kérlek. Ámen.” ( You version)

Fordította: Vasadi Dubován Judith

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .