1. hét / 4. nap – Megtörve és megváltva

„Az új égen és az új földön Isten a népével lakik majd. Isten örömének, szeretetének és békéjének ebben az új földi jelenlétében, a dolgoknak az evilág szerinti rendjének el kell múlnia. Így ennek a világnak a fájdalma, a bánata és a szomorúsága sem lesz többé. Ez egy bepillantás a jövőbe, a hívőknek reményt és erőt ad ahhoz, hogy ma is bátran éljenek Istenért.

Ma az élet bizonytalanságával, reménytelenségével küzdesz? A hívőknek ragaszkodniuk kell a Biblia igazságához, hogy ellen tudjunk állni annak a kísértésnek, hogy elveszítsük a reményt. A mi  jövőnk Istennel valós, ugyanakkor rendkívüli módon és bőven több, mint amiről álmodni tudunk, vagy amit el tudunk képzelni.

Mennyei Atyám, köszönöm Neked a Veled eltöltött élet ígéretét. Uram, kérlek, erősíts meg engem, amikor valamilyen szívfájdalom, amin éppen keresztülmegyek, felülkerekedik rajtam. Segíts nekem a Te Igéd igazságaira összpontosítani, hogy ne veszítsem el a reményt. Jézus Nevében, Ámen.” (You version)

Fordította: Megáll Nikolett

 

Save

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .