4. hét / 5. nap – Dávid, a harcos

david 4,5

Olvasd el!: Efézus 6:10-18

IMÁK: Efézus 6:10-13

Mi a hatalmas Isten hadseregének katonái vagyunk. Minden egyes nap ébernek kell lennünk, és muszáj viselnünk a védőfelszerelésünket, mert lelkünk ellensége keresi, hogy hol sebezhetne meg, és tehetne alaklmatlanná a szolgálatra. Isten igazsága, igazságossága, és békéje segíteni fog, hogy szilárdan megálljunk a hit gyakorlásában, de muszáj megtanulnunk Isten fegyvereit rutinosan használni, ehhez pedig kitartóan kell gyakorolnunk nap mint nap.

Nem lehet, hogy a te páncélod egy kicsit berozsdásodott, mert nem használod elég gyakran? Szánjuk el magunkat, és gyakoroljuk naponta a kardforgatást, hogy Isten Szava folyamatosan élesíthessen minket! A győztes harcos mindig szolgálatban van egy jólismert fegyverrel a kezében. Minden egyes a nap a #Páncéltfel mentalitással kell ébrednünk!

Mindenható Isten, köszönöm, hogy mindent, amire szükségünk van, hogy ma győztes életet éljünk, a rendelkezésünkre bocsátasz. Segíts, hogy élesek maradhassunk és megálljunk, ahogyan a Te erődre támaszkodva kiolthassuk az ellenség minden tüzes nyilát. Ámen. 

——
I- Másold le a napi IGEVERSEKET a Bibliádból.
M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.
Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba
K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .