3. hét / 4. nap – Dávid az ember

Olvasd el: Zsidók 2:14-18
IMÁK: Zsidók 2:17-18
Egy szimpatikus Megváltónk van, aki szembe találta magát a kísértéssel és megérti a nehézségeinket, hogy egy bukott világban kell éljünk. Elviselte az ellenzést, a sértést, az üldözést és az árulást is, de hű maradt az Atyához. Krisztus arra az örömre koncentrált, hogy vállalja a keresztet, azért, hogy a bűneinkkért meg legyen fizetve a váltság. Most, az Ő feltámadása naponként biztosítja a kegyelmet és az erőt, hogy győzedelmes életet tudjunk élni. A Közbenjárónk hallja a mi kiáltásainkat amikor kegyelemért könyörgünk és védelmet kér számunkra, amikor szükségünk van megbocsátásra.
Jézus megérti a lelki gyötrelmeinket, amikor nemet kell mondjunk a bűnre. Amikor a bűnnel harcolunk, ott áll a szakadéknál a mi oldalunkon. Ha leesnénk, Ő felemel és a megbocsátás balzsamával befedez bennünket. Borulj le az Ő kegyelmi trónjánál ma és kérd, hogy tudj ellen állni a bűnnek az életedben.

Atyám, köszönöm a csodálatos kegyelmedet. Segíts nekünk, hogy megtérjünk a bűneinkből és szaladjunk a te oltalmazó karjaidba védelemért. Köszönjük, hogy soha nem mondasz le rólunk. Ámen.

—–

I- Másold le a napi IGEVERSEKET a Bibliádból.
M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.
Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba
K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .