3. hét / 3. nap – Dávid az ember

Olvasd el: János 1:1-4, 14
IMÁK: János 1:14

Jézus testté és emberré lett azért, hogy megmentse a lelkünket. Kiterjesztette a kegyelmét ránk, tökéletes életet élt – bűn nélkül – és megfizetett a bűneinkért. Krisztusnak az élete, a halála és a feltámadása megmutatja Isten dicsőségét a népe iránt – úgy ahogy a próféták megjövendölték.
Ahelyett, hogy úgy jöjjön a Földre mint egy kivégző, Krisztus azért jött, hogy megkeresse az elveszetteket és felszabadítsa a rabokat. Amikor megértjük az Evangélium igazságát és átadjuk az életünket Neki, a szeretete beáramlik a szíveinkbe. Az életünk átváltozik a kegyelmének trofeájává és megdicsőíti a Nevét.
A feltámadt Krisztus Szelleme él bennetek ma és azért vagytok itt, hogy megismertessétek az emberekkel Krisztust. Van olyan barátod, vagy szeretted aki nem ismeri még Krisztust? Kérd Istent, hogy mutassa meg, hogyan lehet kiterjeszteni az Ő kegyelmét gyakorlati módon, hogy megnyíljon az ajtó és a barátod is meghallja az Evangélium igazságát.
Uram, köszönöm, hogy azért jöttél, hogy a szívünkben végy lakhelyet és megmutasd a kegyelmed. Segíts nekünk ma, hogy megosszuk a Te kegyelmed másokkal. Beszédünk mindig az igazságot szólja, csakis szeretetben. Ámen.
—– 

I- Másold le a napi IGEVERSEKET a Bibliádból.
M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.
Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba
K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .