3. hét / 1. nap – Dávid az ember

Olvasd el: 1 Sámuel 21:10-13
IMÁK: 1 Sámuel 21:12-13

Dávid féltette ez életét és mindent a háta mögött hagyva elfutott Saultól. El akart rejtőzni, de Isten választottjai mindig szembetűnőek ebben a világban. Az élete teljesen a feje tetejére állt és ahelyett, hogy megpihent volna a hitben, megpróbált elmenekülni a nehéz helyzetből megjátszva magát.
Próbáltál már manipulálni helyzetet úgy hogy a hamisságot mutattad be? Cselekedtél már félelemből, ahelyett hogy megállj szilárdan hitben? Mint Dávid, emberek vagyunk és nagyon sokszor reagálunk szorongó kétségbeesés által, minthogy emlékeznénk Isten Ígéreteire és arra, hogy Ő a mi védelmezőnk. Ma legyen az a célod, hogy bölcsen választasz és pihenj meg Isten gondviselésében. Ő mindig ott van velünk.
Uram, köszönöm, hogy a mi oltalmunk és erősségünk vagy a nehéz időkben. Segíts, hogy felfogjuk a te ígéreteidet ma ahelyett, hogy a gondolatainkba a kétség és a félelem verne talajt. A szívünk mélyén hisszük, hogy semmi sem lehetetlen Számodra és segítesz nekünk bátran és hittel harcolni minden pillanatban. Ámen.
—–

I- Másold le a napi IGEVERSEKEKET a Bibliádból.
M- Jegyezz fel 1-2 MEGFIGYELÉST.
Á- Jegyezz fel 1-2 gondolatot, amit az olvasottakból ÁTÜLTETSZ a gyakorlatba
K – KÖSZÖND meg, amit ma tanultál / KÉRJ Istentől a szíved mélyéből.

Szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .